Mensen hebben altijd mijn interesse gehad. Wat beweegt hen, waarom maken ze bepaalde keuzes? In een organisatie is dit nog interessanter, want dan hebben keuzes ook invloed op anderen.  “Waarom maakt een directie een bepaalde keuze, hoe komt die leidinggevende op deze plek, wat maakt dat dingen niet worden uitgesproken en hoe komt het dat de verbinding tussen personeel en leidinggevende er soms niet is?”

Ik kan jouw organisatie inzicht geven in de dingen waar ze tegenaan lopen. Dat geeft duidelijkheid en mogelijkheden in welke weg te gaan.

Ik maak jou, of je team nieuwsgierig door de vragen die ik stel. Ik zet tot nadenken, ik trigger doordat ik dingen benoem die niet helder zijn. Dit geeft inzicht in het thema dat speelt en richting welke weg te gaan. Hierdoor wordt de visie helderder en het uitzetten van de strategie van de organisatie gaat gemakkelijker.

Wat kun je van mij verwachten? Ik ben eerlijk, open, toegankelijk, zorg voor verbinding en luister goed. Dat vind ik belangrijk. Ik benoem alles wat ik voel, zie en hoor. Mijn aanpak is direct en duidelijk. Ik laat zien waar de blinde vlek van de organisatie zit en zet mijn energie in om jou en jouw organisatie te helpen de juiste beweging te maken. Dit geeft openingen, nieuwe mogelijkheden en biedt perspectief.

 

Wil je meer informatie of een kennismaking? Neem dan contact met me op.

Mijn aanpak is direct en duidelijk. Ik maak nieuwsgierig en zet aan tot nadenken.

Neem contact op voor de mogelijkheden van een organisatie-opstelling voor uw team of bedrijf, of vraag een offerte aan. 

Een email sturen kan ook naar info@zijnwijdit.nl of neem telefonisch contact op: 06-45378210. We informeren u graag.

Privacybeleid

13 + 8 =

Zijn WIJ dit - Organisatie-opstellingen

Nicole Tubée
Asperge 2a
5988 JJ  Helden
info@zijnwijdit.nl

KvK: 70986010
BTW: NL159782545B01

Zijn WIJ dit - Organisatie-opstellingen

Nicole Tubée
Asperge 2a
5988 JJ  Helden
info@zijnwijdit.nl

KvK: 70986010
BTW: NL159782545B01

© 2019 Zijn wij dit - Nicole Tubée | ontwerp door StilleWateren  |  privacybeleid